Zelfvergeving in Ieder Moment van Ademhaling (vertaling)

Vertaling blog van Lindsay Craver

http://lindsaycraver.blogspot.nl/2011/03/self-forgiveness-in-every-moment-of.html

Zelfvergeving in Ieder Moment van Ademhaling

Dit is duidelijk niet bedoeld om letterlijk te nemen, als in het spreken van de verklaring: ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb…..

in ieder moment – als dat het geval was, dan zouden we niets anders doen dan het alsmaar opdreunen van Zelfvergevingsverklaringen de hele dag, en is er geen praktische participatie in deze fysieke werkelijkheid. Dus, in het kijken naar dit punt van Zelfvergeving in iedere ademhaling, ben ik tot de realisatie gekomen dat het ieder moment een stoppen is van mijzelf van participatie in de geest. Ieder moment dat ik mezelf stop van participatie in gedachten, ben ik mezelf aan het vergeven.

Ben ik in staat tot een eenvoudig stoppen? Ik bedoel, werkelijk STOPPEN – dus, NIET ONDERDRUKKEN in een willen verstoppen voor wie ik mezelf toegestaan en aanvaard heb te zijn/worden? Zoals, “yeah…ik ben totaal gestopt, ik ben totaal helder. Niets om naar te kijken hier. Ik zweer het, ik zweer het…” – lol.

Dit vraagt brute Zelfeerlijkheid – om iedere situatie in overweging te nemen – ieder moment dat opkomt – en in/als Zelfintimiteit kijk ik in mijzelf (Into-me-I-see / in mezelf zie ik) en maak ik zeker dat ik niet besta in wat voor punt van Zelflimitatie dan ook – geen gedachten/overtuigingen/waarnemingen/oordelen/angsten/etc – en als een punt opkomt, kan ik het onmiddellijk laten gaan in een moment van ademhaling? Als ik dit niet kan – dat is okay – ik pas luidop Zelfvergeving toe, mijzelf sprekend tot helderheid, of ik schrijf mezelf uit tot een punt van helderheid – en wanneer ik spreek, wanneer ik schrijf – GEEF IK MIJZELF RICHTING.

We moeten onszelf niet toestaan om onszelf te schrijven/spreken in/als zelfwrok – wrok tegenover het leven = alles wat bestaat, in een weigering om te veranderen – feitelijk gelovend dat we hopeloos zijn, en dus staan we onszelf toe om gedirigeerd te worden door energie in schrijven/spreken eenvoudig omdat we geloven dat we ‘dit moeten’. Ik bedoel, wat een zwaarte.

Schrijven moet geen karwei worden – waar we ons voortslepen naar de computer met benen als blokken van cement, of naar ons schrijfboek, zuchtend en steunend en fundamenteel ons huis opblazend (zelfondersteuningsplatform) omdat we onze geest als de ‘grote boze wolf’ ons laten bezitten in het geloof dat we deze gedachten ZIJN die opkomen – dat is alleen het punt vergrotend, zeer vereenvoudigd, en zal leiden tot gemanifesteerde consequenties, en deze gemanifesteerde consequenties hebben niet alleen een effect op onszelf, maar op alles en iedereen in het bestaan. We moeten zorgvuldig zijn met de woorden die we schrijven/spreken. We brengen onszelf hier in script. We ZIJN feitelijk de woorden die we schrijven/spreken. Dus, vraag ik mezelf – wie ben ik in dit moment? Als deze woorden? Als deze ademhaling? Alleen Zelf kan dit weten.

Ieder moment moeten we onszelf vragen – wat ben ik aan het opbouwen? Zoals de verklaring – ‘Zelfvergeving in ieder moment van ademhaling’ – we zullen onszelf deze vraag feitelijk niet stellen – wat ben ik aan het opbouwen? – de hele dag…hoe dan ook, dat is wat hier moet zijn met/als ons terwijl we ademen, terwijl we participeren in deze fysieke werkelijkheid. Sta ik, hier, als mijzelf? Als wie ik WERKELIJK ben? Zoniet, dan is het een zaak van aanpassing, dat is alles – voor ALLES EN IEDEREEN – voor wat het beste is voor ALLES EN IEDEREEN!

Wil ik veranderen?

Durf ik te veranderen?

Durf ik het aan om mijzelf niet langer te accepteren als een angstig, gelimiteerd, ingesnoerd wezen?

Veel plezier!

————————————————————————————————————

Mogelijkheid tot wereldverandering met gelijke kansen voor ieder-een:
Leefbaar Inkomen Gegarandeerd:
www.facebook.com/BasisinkomenGegarandeerdDoorEqualLifeFoundation
Equal Life Foundation:
https://www.facebook.com/EqualLifeFoundation
Proces van zelfverandering:

www.desteniiprocess.com
www.lite.desteniiprocess.com  GRATIS ONLINE CURSUS MET BUDDY
Proces van relatie naar agreement:
www.desteniiprocess.com/courses/relationships
Zelfeducatie free:
www.eqafe.com/free
www.desteni.net
www.desteni.org
Journey to Life:
7 jaar dagelijks schrijven
7 jaar dagelijks schrijven – Dag 1 – Van ziel naar Leven
http://www.facebook.com/groups/journeytolife/
video: 2012: Nothingness – The 7 year process Birthing Self as Life
De Desteni Boodschap – Wat doen we ermee?:
http://ingridschaefer1.wordpress.com/2013/02/13/dag-235-de-desteni-boodschap-wat-doen-we-ermee/
Zelfvergeving als Toegift aan jeZelf:
http://ingridschaefer1.wordpress.com/2013/05/20/dag-299-zelfvergeving-als-toegift-aan-jezelf/

4 gedachten over “Zelfvergeving in Ieder Moment van Ademhaling (vertaling)

  1. Pingback: Dag 482 – Wie ben ik aan het verdedigen? – Intern gesprek-1 | Reis van ziel naar Leven

  2. Pingback: Dag 482 – Wie ben ik aan het verdedigen? – Intern gesprek-1 | Blogs @ UnsharedstoriesBlogs @ Unsharedstories

  3. Pingback: Dag 482 – Wie ben ik aan het verdedigen? – Intern gesprek-1- “hoe kun je dit nou doen?” | Blogs @ UnsharedstoriesBlogs @ Unsharedstories

  4. Pingback: Dag 462 – Wie ben ik aan het verdedigen? – Intern gesprek-1- “hoe kun je dit nou doen?”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s